V-Dalakörens seniorförening

V-Dalakörens seniorförening är en förening för före detta körmedlemmar. Idén med föreningen är i första hand att fungera som ett forum där gamla körare får träffas men vi fungerar även som ett stöd för den aktiva kören.

Varje år arrangerar seniorföreningen en återvändarfest på V-Dala, som brukar äga rum den första helgen i oktober. Det brukar vara en riktig nostalgitripp där det sjungs för full hals! Vi utdelar även årligen ett stipendium till någon inom den aktiva kören som gjort en extra bra insats. Utöver detta förvaltar vi också ett adressregister som kan tas fram och användas för inbjudningar till olika körjubileum.

För den som vill bli medlem i föreningen har vi en medlemsavgift på 50 kr/år, som ligger till grund för stipendiefonden. Medlemsavgiften bakas normalt in i kuvertavgiften till höstfesten. Om du är intresserad av att bli medlem, gå på höstfesten eller bara har någon fråga eller fundering är du välkommen att kontakta vår ordförande David Haglund eller vår registeransvarige Dan Englund.

Välkommen!