Veckobrev v21

Bästa V-Dalingar,

Stort tack till alla för en helt fantastisk vårbalshelg!

Det här är nationens sista öppna vecka för terminen, vilket innebär att kuratorsexpeditionen och läsesalarna är öppna. På fredag kommer vi dock behöva ha expeditionen stängd på grund av doktorspromotion.

På fredag är det inte bara doktorspromotion, utan även premiär för taket! Hoppas att ni alla kommer förbi och äter lite mat och kanske testar en drink eller två! Taket öppnar vid 17.00, och jag misstänker att det kommer vara mycket folk om vädret är fint!

Är man inte förtjust i uteserveringar och sol så kan man istället gå på V-Dalakörens vårkonsert på fredag! I facebookeventet här hittar ni mer information, men det är helt gratis! https://www.facebook.com/events/368294430467872/

Att det här är terminens sista vecka då nationen är öppen innebär också att det här är det (förmodligen) sista veckobrevet innan hösten, så här kommer lite nyttig information inför sommaren:
– Expeditionen kommer att ha öppet en dag i veckan hela sommaren – onsdagar kl 16-18.
Behöver ni hjälp snabbare än så kommer det i mån av tid gå att boka tid, men det går även bra att skicka iväg ett mail så hjälper jag till så fort jag kan.

– Det är till 2Q man vänder sig om man vill göra lokalbokningar dag- eller kvällstid. Se till att vara ute i god tid då vi kanske inte är på kontoret lika frekvent under sommaren som under terminerna!

– På taket kan man jobba varje dag, det är kul, jobba på taket!

– Den 6 juli har vi sommargask, kom på den!

– Den 24 augusti är det funktionärskonferens. Boka in datumet i era föreningar och utskott redan nu, då alla förväntas representeras av åtminstone en representant för att kunna sprida informationen som ges vidare!

För att avsluta skulle jag vilja tacka så mycket för det här året!  Alla som har hjälpt till på nationen, oavsett om ni har haft en stor position eller om ni endast har jobbat ett enstaka pass eller kommit på ett enstaka föreningsrep, har gjort att nationen har kunnat stå kvar ytterligare ett år. Utan er skulle mitt jobb ha varit mycket svårare och otroligt mycket tråkigare.

Stort tack för allt och hoppas att ni alla får en fantastisk sommar!

/Karin, 1Q