Veckobrev v18

Bästa V-Dalingar,

Nu är vi mitt uppe i Valborgshelgen och vi har tagit oss igenom 3 dagar av taketborg och 2 gigantiska bruncher. Stor eloge till alla de som har varit här och jobbat, de har verkligen kämpat på och gjort ett fantastiskt jobb!

 

Som jag nämnde förra veckan kommer kuratorsexpeditionen ha stängt 30/4-2/5. Vi hänvisar till andra nationers expeditionstider (om någon annan har öppet) och mail (1q@v-dala.se) under dessa dagar. Notera även att mail kommer att svaras på sporadiskt under både 30/4 och 1/5 på grund av Valborgsaktiviteter och Majmiddag.

 

På torsdag den 2 maj är det hearing av kandidaterna som söker heltidsposter och utskottssekreterare inför nästa termin. Hearingen börjar klockan 18.15 i Carl Larsson så passa på att komma förbi och ställa dina frågor till kandidaterna!
Har du fortfarande inte sökt någon post inför nästa termin? Oroa dig inte, du har fram till 23.59 ikväll på dig att lämna in din ansökan. Du söker en post lättast via www.v-dala.se/ansok! Kanske älskar du att baka och vill bli cafévärd? Eller tycker du om att få nya studenter att känna sig välkomna och vill bli ledamot i kontaktutskottet? Sök redan nu så att du inte missar deadline för att lämna in din ansökan!

 

Hoppas att ni alla har haft och fortsätter ha en fantastisk Valborgshelg!