V-Dala Nations Rebusrally

14 oktober 2017 -

En gång per termin arrangeras en av landets roligaste och mest populära rebuslösartävlingar. I folkmun går tävlingen under namnet VRAC efter V-Dala Royala Automobil Club.

Den stora rebustävlingen äger rum den 14 oktober 2017 men den här gången börjar äventyret tidigare än så!

Det kallas för rally men är i praktiken mer av en upptäcktsfärd med orienteringsinslag med en bana som börjar och slutar i staden och sträcker sig ut i de vackra miljöerna längs de slingriga vägarna i Upplands landsbygd, fyllt av lek och spel för att förgylla och göra dagen oförglömlig!

Även om det finns en tydlig studentkoppling och att en bred akademisk och populärkulturell allmänbildning säkerligen kan ge försprång i tävlingen är det minst lika viktigt att ha ett lag med olika kunskaper och erfarenheter – VRAC:s rebusrally är till för både färska som gamla studenter och dem som valde att omfamna livet utanför universiteten och studentlivet.

******************

Anmälan görs på www.vracledningen.se och mer information presenteras löpande i den officiella Facebook-gruppen VRAC – V-Dala nations rebusrally (https://www.facebook.com/vdalavrac)

******************

Det spelar ingen roll vem du är eller vilken bakgrund du kommer från – det enda viktiga är att du vill ha en minnesvärd och fantastiskt rolig dag fylld av smarta och kluriga rebusar.
Anmäl dig nu, bjud in dina kompisar och utmana dina vänner! Alla är välkomna!

******************
Upplevelsen börjar på morgonen vid 8-tiden och efter att banan är avklarad någongång på eftermiddagen bjuds alla lag in till middag med prisutdelning och genomgång av svaren.
******************

Den rutinerade ledningen som arrangerar HT-17 är:
– Anders Linvall
– Emil Hagström
– Lovisa Nalin
– Michael Segall