Valborg på V-Dala

Har du något föreningsengagemang upptaget i ditt CV ?

Visste du att föreningsengagemang står högt i kurs hos svenska arbetsgivare? Krydda din resumé på nationen. Hör av dig till Förste kurator om du vill veta mer om hur du engagerar dig. 

 
Startsida arrow Medlemskap arrow Ny student
Ny student Utskrift E-post

Välkommen! 

Hej student! Vi finns till för Dig. Först och främst, varmt välkommen till Sveriges studentstad - Du har några av Ditt livs mest minnesvärda år framför Dig. Det kan tusentals gamla Uppsalastudenter intyga!

Så här fungerar det

Som student i Uppsala är det fördelaktigt att vara med i en nation. Det är upp till Dig att välja vilken! Att bli medlem kräver i någon mån att du kommer förbi oss på nationen - här kan du se öppettiderna!

Hur blir jag medlem i V-Dala?

I början av varje termin ordnar vi så kallade inskrivningar. Det är en period under vilken vi förlänger öppettiderna så att Du kan titta in och registrera Dig. Under terminerna, när inskrivningarna är stängda, sker registrering på kuratorsexpeditionen, vars öppettider Du kan se här. Så här går inskrivningen till:

01Kom in till vårt kontor, en trappa upp i det stora vita huset. Ta med Dig legitimation. Kan Du inte närvara själv kan Du skicka ett ombud som Du utrustar med en vidimerad fullmakt att han eller hon kan registrera Dig.

02Väl på plats fyller Du i en medlemsmatrikel (så att V-Dalingar i framtiden vet att just Du har varit medlem). När Du är klar betalar Du nationsavgiften, som är 280 kronor. Här kan Du också betala medlemsavgiften för Uppsala studentkår eller Farmacevtiska studentkåren.

03När allt är ifyllt och betalt får Du ditt temporära nationskort i handen. Sen är det fritt fram att besöka nationspubar, -klubbar, och allt annat nationerna har att erbjuda. Klart! 

04Nu väntar en hektisk period. För er nya medlemmar ordnar vi pubrundor, trevliga sammankomster, en rejäl välkomstkväll samt en avslutande så kallad recentiorsgask. Varmt välkommen!

Frågor? Kontakta Förste kurator.

 
Bli medlem via Uppsalastudent.com

Här finns vi

 018-133 133

Västmanlands-Dala nation
S:t Larsgatan 13
753 11 Uppsala

Kontakta oss
Öppettider

nationsbibliotek-se.png

Gammal student?

För dig som vill minnas 

Verktyg

  • Swedish
  • English
        Decrease font size Default font size Increase font size

Administration


Glömt ditt lösenord?

www.v-dala.se
V-Dala.se