Har du något föreningsengagemang upptaget i ditt CV ?

Visste du att föreningsengagemang står högt i kurs hos svenska arbetsgivare? Krydda din resumé på nationen. Hör av dig till Förste kurator om du vill veta mer om hur du engagerar dig. 

 
Startsida arrow Nytta
Nytta Utskrift E-post

När man dras in i nationslivet med alla dess fester och upptåg, är det lätt att man glömmer bort att nationen inte bara är rolig - den är nyttig också! Som V-Daling har Du möjlighet att hyra något av nationens korridorsrum eller lägenheter, att söka nationens stipendier, att låna Din kurslitteratur i nationens bibliotek och att studera i nationens läsrum. Du får också tillgång till fax och kopiator. Trådlöst internet finns på hela biblioteksvåningen.

För Dig som behöver ett handlån kan vi bevilja sådant upp till 2 500 kronor. Annars kan Du extraknäcka vid nationens arrangemang för 40 kronor i timmen och ha väldigt roligt samtidigt!

Slutligen har vi personliga rådgivare som Du kan vända Dig till om Du till exempel hamnar i juridiskt trångomål, råkar ut för diskriminering, vill ha kunskap om alkohol eller bara vill prata om livet.

 
Bli medlem via Uppsalastudent.com

Här finns vi

 018-133 133

Västmanlands-Dala nation
S:t Larsgatan 13
753 11 Uppsala

Kontakta oss
Öppettider

nationsbibliotek-se.png

Gammal student?

För dig som vill minnas 

Verktyg

  • Swedish
  • English
        Decrease font size Default font size Increase font size

Administration


Glömt ditt lösenord?

www.v-dala.se
V-Dala.se