Valborg på V-Dala

Visste du att V-Dala har Sveriges näst största privata bibliotek ?

Visst är det så. Det enda som är större är kungens, men han lånar inte ut sina böcker. Passa på att besöka biblioteket för att läsa dagstidningar, studera eller låna din kurslitteratur!

 
Startsida arrow Nytta
Nytta Utskrift E-post

När man dras in i nationslivet med alla dess fester och upptåg, är det lätt att man glömmer bort att nationen inte bara är rolig - den är nyttig också! Som V-Daling har Du möjlighet att hyra något av nationens korridorsrum eller lägenheter, att söka nationens stipendier, att låna Din kurslitteratur i nationens bibliotek och att studera i nationens läsrum. Du får också tillgång till fax och kopiator. Trådlöst internet finns på hela biblioteksvåningen.

För Dig som behöver ett handlån kan vi bevilja sådant upp till 2 500 kronor. Annars kan Du extraknäcka vid nationens arrangemang för 40 kronor i timmen och ha väldigt roligt samtidigt!

Slutligen har vi personliga rådgivare som Du kan vända Dig till om Du till exempel hamnar i juridiskt trångomål, råkar ut för diskriminering, vill ha kunskap om alkohol eller bara vill prata om livet.

 
Bli medlem via Uppsalastudent.com

Här finns vi

 018-133 133

Västmanlands-Dala nation
S:t Larsgatan 13
753 11 Uppsala

Kontakta oss
Öppettider

nationsbibliotek-se.png

Gammal student?

För dig som vill minnas 

Verktyg

  • Swedish
  • English
        Decrease font size Default font size Increase font size

Administration


Glömt ditt lösenord?

www.v-dala.se
V-Dala.se