Valborg på V-Dala

Visste du att V-Dala har Sveriges näst största privata bibliotek ?

Visst är det så. Det enda som är större är kungens, men han lånar inte ut sina böcker. Passa på att besöka biblioteket för att läsa dagstidningar, studera eller låna din kurslitteratur!

 
Startsida arrow Medlemskap arrow Gå med i nationen
Gå med i nationen Utskrift E-post
I början av varje termin ordnar vi så kallade inskrivningar. Det är en period under vilken vi förlänger öppettiderna så att Du kan titta in och registrera Dig. Under terminerna, när inskrivningarna är stängda, sker registreringarna på kuratorsexpeditionen, vars öppettider Du kan se här. Så här går inskrivningen till:

01Kom in till oss i Falurummet, en trappa upp. Ta med Dig legitimation. Kan Du inte närvara själv vid inskrivningen kan Du skicka ett ombud som Du utrustar med en vidimerad fullmakt att han eller hon kan registrera Dig.

02Väl på plats fyller Du i en medlemsmatrikel (så att V-Dalingar i framtiden vet att just Du har varit medlem). När Du är klar betalar Du nationsavgiften, som är 280 kronor. Här kan Du också betala medlemsavgiften för Uppsala studentkår, som för närvarande är 45 kronor.

03När allt är ifyllt och betalt får Du ditt temporära nationskort i handen. Sen är det fritt fram att besöka nationspubar, -klubbar, och allt annat nationerna har att erbjuda. Klart! 

04Nu väntar en hektisk period. För er nya medlemmar ordnar vi bland annat pubrundor, en rejäl välkomstkväll samt en avslutande så kallad recentiorsgask. Varmt välkommen!

Frågor? Kontakta kuratorerna.

 
Bli medlem via Uppsalastudent.com

Här finns vi

 018-133 133

Västmanlands-Dala nation
S:t Larsgatan 13
753 11 Uppsala

Kontakta oss
Öppettider

nationsbibliotek-se.png

Gammal student?

För dig som vill minnas 

Verktyg

  • Swedish
  • English
        Decrease font size Default font size Increase font size

Administration


Glömt ditt lösenord?

www.v-dala.se
V-Dala.se